Strikkens Mekka

Vi tog afsked med Fanø i dag, og sælerne lå på deres lille ø i havnen og hoppede rundet og slog med halerne. Jeg tror de på deres måde sagde: Tak for nu og på gensyn. Og et gensyn, det bliver det. Vi har booket et hus til næste år, og vi glæder os allerede. Det har været så fedt at blive inspireret. Både i boder og ved at se andre strikkeres strikkerier. Vejret har været fantastisk, der kom nogle kraftige byger, men det var byger og ind imellem skinnede solen.

Vi har gået lange ture med bamserne langs stranden og i klitterne. Der er så smukt, jeg tror den smukkeste solnedgang, man overhovedet kan få at se, er solnedgangen i Vesterhavet. Det har var været en sand wellness tur. Gåture, afslapning, caféhygge og en masse strik og garn. batterierne blev ladet op, overskuddet vendte tilbage og værdier som ro og nærvær fik plads. Så bliver det bare ikke bedre

   

Lørdag besluttede vi at tilbringe dagen i Nordby. Først var vi et lille smut gennem byen for at få handlet ind til aftensmaden. Derefter gik vi ned i teltene på lystbådehavnen., hvor vi ville spise frokost g nyde en kop kaffe. Først brugte jeg selvfølgelig lidt tid på at kigge i boderne. I køen til kaffe og sandwish mødte vi min yndlingsstrikker Vithard Villumsen, som netop har udgivet sin første strikkebog. Den smuttede da også ned i mit net senere på dagen. En anderledes, spændende og flot strikkebog. Jeg har glædet mi til den, og jeg blev ikke skuffet.

Mens vi sad og spiste kom et lille 3 mands orkester op på scenen for at optræde. Sangeren var Villy Søvndal, som sluttede af med Jan Toftlunds 1. maj. Det gjorde han godt, rigtig godt. Derefter viste Koushi – jeps, ham fra Den store Strikkedyst – modeshowet Lidt farve på drengen. En masse lækkert harrestrik, som i løbet af kort tid kommer på bog. 

Søndag tog vi til Sønderho, hvor vi som altid var på Uldgården, i forsamlingshuset og på skolen. jeg må indrømme at alle tre steder skuffede mig i år. Udvalget var småt, det samme som altid og pebrede priser. Så det blev mere til en hyggelig gåtur i de smukke Morten Korch’s- lignende stræder, hvorefter vi kørte til Kunstladen. Her blev jeg også skuffet, for deres strikkeafdeling var skrumpet, sådan oplevede jeg det i hvert fald. Udvalget stort set det samme, og tårnhøje priser. Vi valgte derfor at tage tilbage til Nordby og finde lidt garn i bazarteltet på havnen. Det var et sandt Slaraffenland, her var massevis af garn, opskrifter, pinde, øreringe, maskeholdere, garn osv osv osv….you name it 🙂

Jeg fandt på lækre trøjer hos www.conraddesign.dk – dem fik jeg så af min søde mand. Jeg købte selv lidt garn til pulsvarmere med tilhørende opskrift, en nål til mit sjal, strikkekit til mobiltelefon-cover og meget mere. Aftenen brugte vi til at slappe af hjemme i ferielejligheden, mens regnen trommede på taget.

Det har været en weekend rig på inspiration, hygge og opskrifter og garn.

Så vi gør som sælerne – slår dog ikke med halerne, men siger et velment: På gensyn 🙂

  

  

Total Page Visits: 1418 - Today Page Visits: 1

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.