Om mig

Tja….hvem er jeg?

Jeg hedder Birthe og er født i 1959 på Sydsjælland, hvor jeg har boet det meste af mit liv. I år 2000 mødte jeg manden i mit liv, og da jeg året efter demitterede fra Vordingborg Statsseminarium, flyttede jeg over til Karsten i Viborg.

Jeg har tre voksne børn og af børnebørn er det blevet til seks og nr. 7 er på vej. At blive farmor/mormor er noget af det største, der er sket i mit liv, og det er lige stort hver gang. Børnebørn er livets dessert.

Mine interesser er mange, først og fremmest mine to herlige, kærlige, livlige og frække Cairn Terrier Gypsy og Shiva, med dem bliver det til mange forfriskende gåture i den fantastiske natur omkring Viborg i al slags vejr. Her stresser jeg af og lader op. Derudover læser jeg en masse, både skønlitteratur og faglitteratur og har altid gang i to tre bøger af gangen, jeg strikker og har også her flere projekter kørende, så der er lidt at skifte mellem, alt efter sted og humør.

Jeg har tager Reiki Healing 1 og 2, så jeg healer lidt i min fritid, sådan mest på hobbyplan. Men der er mere på vej, da jeg vil udvide med kurser, meditationsaftener osv. 

Der er sikkert meget mere at sige om mig, men hvis du følger mig herinde, så kommer det lidt efter lidt.

Total Page Visits: 1175 - Today Page Visits: 2

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment

  • SVAR

    Tillykke med din blogging fødselsdag, kender jeg dig ret, har du meget at fortælle verden og jeg vil med glæde lytte med : )