Om mig

Tja….hvem er jeg?

Jeg hedder Birthe og er født i 1959 på Sydsjælland, hvor jeg har boet det meste af mit liv. I år 2000 mødte jeg manden i mit liv, og da jeg året efter demitterede fra Vordingborg Statsseminarium, flyttede jeg over til Karsten i Viborg.

Jeg har tre voksne børn og af børnebørn er det blevet til fem. At blive farmor/mormor er noget af det største, der er sket i mit liv, og det er lige stort hver gang. Børnebørn er livets dessert.

Jeg arbejder hos AOF, hvor jeg underviser voksne ordblinde. Mine interesser er mange, først og fremmest mine to herlige, kærlige, livlige og frække Cairn Terrier Gypsy og Shiva, som i øvrigt har deres helt egen hjemmeside: www.wondercairns.dk – med dem bliver det til mange forfriskende gåture i den fantastiske natur omkring Viborg i al slags vejr. Her stresser jeg af og lader op. Derudover læser jeg en masse, både skønlitteratur og faglitteratur og har altid gang i to tre bøger af gangen, jeg strikker og har også her flere projekter kørende, så der er lidt at skifte mellem, alt efter sted og humør. Sidst men ikke mindst bruger jeg en masse tid i det lokale Fitness Center, og det er der sådan set en rigtig god grund til. Jeg tager livstag med min sparringspartner: alderen. Jeg ved godt, at det er en kamp, jeg i sidste ende kommer til at tabe, og det er okay, men jeg giver ikke op sådan lige med det samme,.
Jeg er politisk ræverød og tager stærk afstand fra krig, vold, racisme, menneskefjendskhed, populistisk bekymring og fanatisk dyrkelse af danskhed. Når jeg skriver, er man velkommen til at svare. Jeg ønsker ikke at presse nogen som helst til at mene noget som helst, så alle er velkomne til at bidrage med deres meninger og holdninger.
Jeg accepterer ikke racistiske udtalelser, uanset hvem der er afsender!!

Det var vist det, det var lidt om mig. Tilbage er bare at sige: Welcome to my world.

16total visits,1visits today