Fanø Strikkefestival

Så nåede vi frem efter en lang tur og en times tid i kø til færgen. Jeg havde chauffør på i dag, så jeg kunne slappe af med strikketøjet. Jeg er i gang med en butterfly til Karsten – i tofarvet patentstrik. Men ikke om jeg kan finde ud af det. Træls træls. 

 

   

Men, vi nåede Nordby, hvor sælerne hilste os velkommen fra deres lille ø ud for færgehavnen, helt upåvirkede af de mange biler og mennesker, som de ikke er vant til i den mængde. Jeg elsker sælerne, man bliver så glad i låget af at se dem hoppe rundt derude. Vi fik hentet nøglen til lejligheden og handlet lidt ind hos den lokale slagter. Mens Karsten pakkede ud, gik bamserne og jeg en lang tur langs stranden. Der er så fedt. Vi travede gennem en masse vand – de havde haft et mindre skybrud, før vi ankom. Men også det har sin charme. Bamserne løb glad afsted, de elsker at være ved havet. Vesterhavet er vildt, fascinerende og imponerende. Jeg havde ikke brug for at blive sparket i gang, men jeg havde brug for at blive blæst til ro. Og det blev jeg efter denne mindfulde tur i vand og blæst med et par glade cairner løbende glad afsted. Life is good <3 

Efter gåturen og en god varm kop te, kørte vi ind til Bazarteltet ved havnen efter vores adgangs-armbånd. Og selvfølgelig kunne jeg ikke modstå fristelsen for lige at smutte en hurtig tur gennem teltene lg de mange spændende boder. Hurtig jo, men det skyldes mest, at vi kom en halv time før lukketid. Jg købte ikke garn 🙂 Men jeg fandt en vejledning til tofarvet patentstrik med opskrift til pulsvarmere, og det er jo ved at være den tid, vi får brug for den slags. Og hvem ved, måske det lykkes mig at få lavet den butterfly til Karsten. Jeg fandt også en fed t-shirt til manden i mit liv. En t-shirt skabt til strikkefestivaller 🙂 Den måtte han have. selvfølgelig faldt jeg også over en af de ing, man ikke altid ved, man mangler. En nål til at samle sjalet med. En fed ting. Den er taget i brug, og den skal jeg nok blive glad for. Teltene lukkede, og vi smuttede hjem til bamserne. Der var dømt aftenhygge i det lille hjem i aften. Bamserne har fået deres aftentur, og jeg nyder et krus te, mens jeg lige får opdateret bloggen. Der samles kræfter til en inspirerende og spændende dag i morgen i strikketøj og garnets tegn. 

Den er da smuk, ikke?

 

 

 

[instashow columns=”5″ rows=”2″ drag_control=”false”]

 

Total Page Visits: 543 - Today Page Visits: 1

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.