Kreativ weekend

Også denne weekend bød på kreative oplevelser. Lørdag kørte Anna, Karin, Marianne og jeg til Kreativ Messe i Aars. Det blev en hyggelig dag med masser en masse inspiration og gode ideér, og bestemt hyggeligt at være flere afsted. Selvfølgelig hoppede der lidt strikkeri ned i mit net, men jeg begrænsede mig, hvilket nok skyldtes at jeg var til Strikkefestival på Fanø sidste weekend. Vi sluttede en dejlig dag med en kop kaffe og frokost inden vi smuttede hjem. 

I dag havde jeg en smule svært ved at komme ud af sengen, jeg sov elendigt om natten, så jeg var træt. Det har fulgt mig hele dagen, men jeg kom da i gang op af dagen, fik luftet bamserne og kørte til Durup for at give en hånd med at gøre klar til den kommende udstilling. Der er fernisering på lørdag, og jeg har selv lidt strik, keramik og strik udstillet. Jeg vil anbefale, at man kigger forbi Kulturperlen på den gamle station i Durup, der er noget for enhver smag. Vi er selv meget tilfredse og spændte.

Da jeg kom hjem derfra, var jeg som altid blevet inspireret og fandt lærred og maling frem. Et billede tager form lige så stille. Der blev også tid til strik, jeg er i gang med et fint lille tæppe til mit kommende barnebarn Anna.

Total Page Visits: 838 - Today Page Visits: 1

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.