Søndagshygge

Jeg vågnede, som jeg plejer ved at Karsten kom med et glas Cocio One og et krus te. Jeg er en heldig kvinde <3 Det er lykke at kunne starte dagen i et stille og roligt tempo, ingen stress overhovedet. Det var også lidt svært at komme ud af sengen, da det har været en af de dage, hvor det ikke rigtigt bliver lyst. Til gengæld et perfekt vejr til indedørssysler og hygge.

Jeg kom op og fik gang i bageriet. Jeg synes bedst om hjemmebagt brød, men jeg har haft en laaang periode, hvor overskuddet bare ikke var der. Så jeg har brugt december og januar til at skrue tempoet ned, mærke efter og tænke over tingene. Daglige meditationer, healing, lange gåture med bamserne, litteratur og masser af strik har haft første prioritet, og det har gjort godt. Således frisk og ved godt mod gik jeg i gang med at få bagt. Det blev til et gammeldags mormorfranskbrød til manden i mit liv og et par Speltbrød. 

Fanø Dragesj

Efter nogle travle timer i køkkenet, gik vi en lang tur med bamserne gennem parken. resten af dagen blev brugt på at hygge med strikketøj og tv. det skal der også være tid til  😉 Det er blevet til en hel del strik den sidste tid. Jeg har en masse færdige projekter og en del undervejs. For tiden har jeg Fanø Dragesjal på pindene, og jeg mangler kun ganske lidt. Sjalet er strikket i neverkont, en teknik der drille en del i starten, men når koden er knækket er det en ganske hyggelig strikketeknik. Jeg glæder mig rigtig meget til at få det færdig

Lille Annas Flæsebluse[

På pindene og næsten færdig er også en bluse til lille Anna. Det er en strikketest for Strikogkaffe,den hedder Ellas Flæsebluse og er rigtig sød. 


Sidst, men ikke mindst er en lille bodystock lige straks klar til Lille Ellen. Den manler bare en lille ribkant og trykknapper, så er den klar

Tilbage er bare at vise de færdige projekter fra de sidste par måneder

Click the bubble to approve all of its suggestions

Total Page Visits: 1184 - Today Page Visits: 1

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.