Strikkeweekend i Klint

 

Sommerhuset

Påskeferien startede med en strikkeweekend i Klint (Odsherred) sammen med De Kreative Høns. Det var et fantastisk sted, lækkert hus, fed natur med egen sø, hvo der var et rigt fugleliv.

Vi havde besøg af både fiskehejren, gæs, ænder og alverdens fugle. Vi ankom tidligt, fik lov at få huset før tid, så vi unge få sat vores ting ind i huset, da vi var så heldige at komme netop som damen fra Feriepartner skulle afsted. Desværre for hende var hun kørt fast, så vi måtte skubbe. Det kunne vi så ikke, hjulet sank bare længere og længere ned i mudderet.Hun fik ringet efter hjælp, det første så bare til to fastsiddende biler. Vi overlod redningsaktionen til Falck, tog til Nykøbing Sjælland og spiste frokost på et rigtig hyggeligt sted, med det fedeste toilet, jeg længe har set. 

 

Aftenhygge

Vel hjemme i sommerhuset gik Lene og Susanne i gang med aftensmaden, mens vi ventede på Hanne. De fik fremtryllet en fantastisk middag med oksesteg, hasselbagte kartofler, gulerodsmos ala Ulla og Waldorfsalat. Det var simpelthen MUMS. Til dessert var der ostekage, da Lene havde fødselsdag og skulle fejres 🙂  Aftenen gik med hygge og strik. Vores projekt denne gang var at stikke tasker efter engelsk opskrift, så det fik vi skudt i gang. 

Hanne havde bemærket en garn-gårdbutik på vej til huset, vi fik googlet os frem til det, fik spist morgenmad osv, hvorpå vi hoppede i bilerne og kørte til Viekærgård. Der fik vi handlet en smule garn, ikke at vi mangler, men vi trænger, så lidt kom der i kurvene. Vi var så heldig, at der var 30% på alt garn, og det kunne vi ikke modstå. Derefter tog vi på Sightseeing i lokalområdet, der byder på masser af kunst, natur, jættestuer og andre seværdigheder.

 

Der strikkes på lidt af hvert

Efter en god frokost hjemme i sommerresidensen, fandt vi atter garn og pinde frem. vi kunne sidde ved sofabordet og se fuglelivet ved søen lige ude foran. Det var hundekoldt, så det var rigtig rart at kunne sidde inde og alligevel opleve naturen. Selvom snakken gik om løst og dfast, pindene knitrede, og der var te på kanden, så blev vi alligvel noget sløve efter nogle timer. Så nogle af os besluttede at gå en tur i sommerhus-området. En del af området lå temmelig højt, så vi kunne se langt omkring sådan lidt foroven. 

Turen sluttede ved sommerhuset, hvor vi gik på opdagelse i buske ved søen. Her gjorde vi lidt underligt fund. Vi fandt en gravsted placeret mellem to stenbænke. Det er typisk, når Anne og jeg er sammen, det er de underligste ting, vi oplever. Det vakte vores nysgerrighed, hvorfor var den der? var det en mindesten? Var en urne nedsat? Historien om Jørn må forblive ukendt. 

Sidste dag tog på Jættestue – tur. Susanne havde sludret med nogle naboer og vidste, at der var en dobbelt ikke så langt fra huset, og vi havde selv fundet en lille ikke så langt fra os. Selvfølgelig skulle vi også en tur til stranden, så vi sluttede med en kold kold tur langs kysten ved Klint.

En fed weekend fik alt for hurtigt ende. Efterårsturen er fundet og bestilt. Men inden da venter en tur til Samsø og strikkefestivallen på Fanø. 

Total Page Visits: 2602 - Today Page Visits: 1

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.