Kreativ weekend

Der er fremskridt. Jeg bliver bedre og bedre til at lægge arbejdet fra mig om aftenen og i weekenderne, ligesom jeg er blevet bedre til ikke at fare omklring til alt muligt, når jeg har fri. Det er godt, kan jeg mærke. Der indfinder sig en anden ro og jeg sover bedre om natten. Det giver overskud til de evige familiemæssige konflikter, der ind imellem fylder mere end godt er. Det er svært at leve med, men så længe jeg får slappet af og sovet, så er der lidt mere overskud til at leve med ting, der ikke står at ændre. 

I fredags holdt Estrid farmor-dag. Hun havde ikke været på besøg siden juledagene, så hun var glad.  Fredagen blev brugt på frokost sammen med Karsten, og derefter eftermiddagshygge med Trine på Kongebuffeén. Vi fik købt en trimmemaskine til bamserne, og vi fik oset i sportforretningen. Hjemme stod det på strik og fjernsynshygge. 

Lørdag var det endelig tid til at tage op og male i Durup efter en lang juleferie. Estrid og jeg kom i gang med hvert et stort lærred. Så venter det til en anden gang, hun tager med. Det var en fed oplevelse, og jeg skal helt sikkert have de andre med en gang også. Tid og sted forsvinder, når man står med farver og pensel, og det er vist uanset alder. Da Estrid var efleveret blev hentet, kørte Karsten og jeg i hundeskoven, så bamserne kunne få løbet lidt krudt af. 

Søndagen gik med at hygge, læse og strikke

. Jeg fik to  karklude mere til samlingen færdige, og nu kan jeg mærke, at det er nok for denne gang. Strømper og et par bluser, en taske og nogle grydelapper venter. For første gang i lang tid fik jeg taget mig sammen til at bage. Jeg fandt en lækker sund opkrift på gulerodsbrud på Pinterest, som varmt kan anbefales.

Opskrift på gulerodsbrud: https://www.pinterest.dk/pin/330873903866507962/

Opskrift på karklud strikket på skrå:http://susanne-gustafsson.dk/strik-karklude-paa-skraa/

 

Total Page Visits: 672 - Today Page Visits: 1

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.