Kære farmor – du som er i Himlen

12. Juni!

Da jeg var barn, var netop denne dag en varm og solrig sommerdag. 12. juni var en særlig dag. Det var farmors fødselsdag. Så var der familiehygge med varm cacao og lagkage – lagkage med glasur – glasur med edderkoppespindmønster 🙂 Jeg har stået så mange gange og kigget med både forundring og beundring, når hun med sikker hånd lagde den flotte glasur.

Den 12. juni er stadig noget særligt. På denne dag er savnet ekstra stort. Jeg tror aldrig, jeg holder op med at savne hende! På denne dag ser jeg tydeligt farmor stå i døren på trappen med sin blomstrede kjole og forklæde, når vi kørte ind på gårdspladsen. Hendes smil står friskt i min erindring. Jeg kan dufte hendes cacao og smage hendes hjemmebagte boller. Jeg kan se hende sidde smilende og betragte sine oldebørn, og hvis jeg lytter efter, kan jeg høre hendes varme og kærlige latter, når ungerne fjollede.

Kære farmor, du som er i Himlen. Jeg ville ønske, jeg bare en eneste gang mere kunne besøge dig, give dig et knus og gå en tur i Himmerigsdalen og sludre med dig, mens farfar tager sig en middagslur. Ja, jeg ville være glad, hvis jeg bare en enkelt gang mere kunne tage telefonen og sige Hej farmor. Det kan jeg ikke. Men jeg kan sende et stort tillykke og et kys op til dig i Himlen. Du er elsket og savnet meget mere, end ord kan beskrive – tillykke med fødselsdagen, farmor

Total Page Visits: 421 - Today Page Visits: 1

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.