Fru Hallunds nytårstale

Så sluttede år 2014. Et år på godt og ondt med sine sorger og sine glæder. Der har været opture og nedture. Der er grinet, og der er grædt. Sådan er det, og sådan skal det sikkert være. Udfordringer har der været, og løsninger er fundet. For det meste.

2014 blev året, hvor jeg efter en stress-sygemelding måtte sande, at jeg ikke havde timer nok i døgnet, og derfor måtte prioritere min tid. Det har været svært, meget svært. Og jeg er slet ikke kommet i mål. Der er langt igen. Men, jeg er på vej, jeg er blevet bedre, så det skal nok komme.

2014 blev året, hvor jeg for alvor stiftede bekendtskab med det danske fængsels-væsen med urimelige og til tider uacceptable regler, mangler og ligegyldighed. Året, hvor jeg opdagede, at ikke kun de grøndlandske indsatte sidder ensomme uden besøg, men at det derimod er ens for dem alle. De besøgende er nemme at tælle. Samtidig fandt jeg ud af, at ikke mange ved noget som helst om, hvad det vil sige at sidde inde. Hold op, hvor er der mange fordrejede, snæversynede og forstokkede meninger om livet bag tremmerne. jeg besøger min bror en gang om ugen, og jeg er rystet og desværre ikke fri for også at være vred til tider. Herom skal nok komme skrivelser med tiden!

Men 2014 blev året, hvor jeg begyndte at prioritere tid med min mand og bamserne, tid til interesser såsom strik, litteratur og fritid.

I aften ebbede året ud, og sammen med Karsten og min lillebror tog jeg afsked med det og hilste det nye år – 2015 – velkommen. Med det kommer sikkert nye udfordringer, nye forhindringer, nye løsninger, nye veje, op- og nedture, sorger og glæder osv. Ringen er sluttet. Et år er gået, et nyt kan begynde.

Vi ved ikke endnu, hvad det byder på. Og heldigvis måske. Men under alle omstændigheder er vi bedre rustet til at møde det, der vil komme, hvis vi står sammen og forsøger at holde hinanden ud. På trods af forskellligheder. Vi er ikke ens, men vi skal være her alle sammen.

Tak for 2014, tak for de, der var med mig, både på sidelinjen og i kampens hede. Tak til Zahra for mange fantastiske cykelture, for mange gode hyggestunder med masser af grin og sjov. Det er det, jeg så pokkers godt kan lide ved dig, dit gode humør og din smittende glade latter. Jeg håber, vi får masser af tid sammen i det nye år.

Tak til Anna, for strikkesnak, kreative timer, ture på messe og garnlagre. tak for dit gode humør og dit varme smil. Du er så kreativ og sammen med dig dukker nye ideér og lyst til flere op. Også dig håber jeg at se meget mere til i det kommende år.

Tak til børn og børnebørn for at være i mit liv. Jeg håber, at vi kommer til at se en masse til hinanden i det nye år. Jeg håber, I tilgiver, at jeg er en bedstemor med mange pligter, interesser og gøremål.

Tak til min lillebror for at skabe rum og tid til et ugentligt break, omend rammer og omstændigheder kunne være bedre. Det til trods skal du vide, at både Karsten og jeg hygger os, når vi er på besøg. Jeg ved, der kommer mere af den slags.

Tak til bamserne, for jeres altid glade bjæf, når jeg kommer hjem.

Tak til Janne, min gennem mange år gode veninde. Tak for vores mange snakke i de sene nattetimer. Vi slås med lidt af det samme, og det er så fedt, at kunne vende de ting med dig. tak fordi du dukkede op inde på dette af nogen så udskældte medie. Du har været savnet og jeg er ubeskrivelig glad for, at du er tilbage.

Tak til Trine, min crazy-veninde med den sorte humor. Det er aldrig kedeligt at være sammen med dig!!! Jeg glæder mig til flere dage med fart og grin. Lad os håbe, vi i det nye år bevarer venskabet, humøret og undgår sukkersyge 🙂

Tak til venner på facebook, tak for jeres tålmodighed og overbærenhed. Jeg er glad for, at få lov at være med i jeres verden.

Tak til Karsten for at holde mig ud. Tak for din støtte, når ting bliver svære. Tak for varme knus og trøst, når livet gør ondt. Jeg elsker dig.

Fru Hallund ønsker alle et helt fantastisk godt nytår

Total Page Visits: 445 - Today Page Visits: 1

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.