Imellem Esbjerg og Fanø

 

009 

Sidder og nyder nattens sidste kop te, inden jeg hopper under dynerne. I morgen skal der pakkes, tøj, bamser, bøger, pc og strikketøj. Turen går endnu en gang til Fanø Strikkefestival, og denne gang er bamserne, Karsten og min søde niece Diana med. Min veninde Hanne og hendes lille hund gør os selskab et par dage. Jeg glæder mig helt vildt. Der skal handles garn til den store guldmedalje, og jeg skal have fundet lidt strik til min gamle mor også. Masser af inspiration og nye teknikker. Masser af gåture, natur og hygge om aftenen. Hvem ved, måske jeg får skubbet Diana i gang med pinde og garn, og hvis jeg er rigtig heldig, karsten også. Men…… nu vokser træerne jo altså ikke ind i himlen.

Bamserne fik klippet klør i dag hos dyrlægen. jeg tør ikke selv, jeg er så bange for at klippe for dybt. Så det tager dyrlægen sig af, og de er vilde med hende de to dejlige smuksakker. Nu skal de bare børstet i morgen, og så er de ferieklar.

Sådan lige på falderebet vil jeg bare sige, at det jo er super fedt, når man torsdag middag kan sige god weekend til kollegerne. Og tilføje at vi ses tirsdag. Fire dage hygge og afslapning. det er jo fedt 🙂

 

 

Total Page Visits: 608 - Today Page Visits: 1

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.