Strikkeweekend ved Vesterhavet

Vores strikkegruppe “Kreative høns på pinden” har lige været en tur på strikkeweekend i Bjerregaard ved Hvide Sande. Vi havde fundet et hyggeligt og billigt sommerhus kun 300 meter fra Vesterhavet og Fjorden på den anden side af vejen. Det blev til en masse strik, hygge, snak og mange gode grin. Vi fik et par fantastiske ture ved Vesterhavet, og her var der sus i håret, skum på de høje bølger og saltvandsdråber på kinderne. Vesterhavet var vildt og viste tænder. Præcis det, der gør Vesterhavet til noget særligt. Ikke bare havet, Vesterhavet. “Vesterhav, kom nu og blæs mig omkuld” synger Nephew, og det blev vi, blæst omkuld, blev blæst igennem, og hvis det ikke allerede var sket, så mistede vi for bestandigt vores hjerter til dette hav langt mod vest i vores lille land. Her er man i nuet, her bliver man lille og stille midt i denne så barske natur. Man mærker, man lever. Og det er fedt.

Vi havde fundet en hyggelig garnbutik, Butik Fjordblink. Her havde vi meldt vores ankom lørdag formiddag, og vi fik en fantastisk modtagelse. Her stod nemlig kaffe og te parat på første salen, og det er lige, hvad sådan en flok strikkedamer altid kan bruge. Mens vi nød te og kaffe fik vi kigge på malerier, smykker og anden kunst. Derefter gik vi ombord og i garnafdelingen. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg kigger ind der. Det var smukke sager, både kunsten på garnet. Den får vores varmeste anbefaling, ingen tvivl om det.

Resten af tiden stod der hygge og strik på programmet i det hyggelige sommerhus, hvor belysningen om aftenen kunne have været bedre. Vi fik lov at låne et par bordlamper af Novasol, det hjalp ikke meget, men det hjalp. Og der skal trods alt mere til at slå strikkehøns omkuld. 

Det var en vellykket tur, og det er ikke sidste gang, vi tager afsted. Det var alle enige om 🙂 

Klik på billedet for slide show og større fotos 

Total Page Visits: 698 - Today Page Visits: 1

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.