Tilfældighed……eller?

I mandags ville min farmor have haft fødselsdag. Hun er altid i mine tanker og især på denne dag. 

I forbindelse med min stress og efterfølgende angst, som jeg tidligere har skrevet om, har jeg taget et kursus i Reiki Healing og et englekursus. Det har været rigtig godt for mig. Sammen med de kognitive redskaber, jeg får hos min psykolog, yoga og meditation, er det medvirkende til, at jeg har fundet min indre ro. Ikke at jeg er i mål, men jeg er i hvert fald godt på vej.

Og så tilbage til farmor. Jeg har tit, når jeg healer mig eller mediterer bedt min farmor om støtte og svar. Nu ved jeg godt, at på det område er vandene delte. For nogle er det total hokus pokus og lidt grinagtigt, andre mener at det alene er troen på det, der gør osv. Om det forholder sig sådan er for mig ligegyldigt, det virker for mig. Jeg har været hos min Reiki-mester også været til dødekontakt, så jeg ved min farmor stadig er der for mig. Så jeg sendte hende en fødselsdagshilsen under morgenmeditationen, og da jeg senere var ude at handle med Karsten så jeg på en hylde en pakke rødgrød! Og nu må man gerne grine, jeg er sikker på, at det var et tegn fra farmor, endnu et tegn på, at hun er der og at hun havde modtaget min hilsen. 

Og hvorfor så? Jo, min farmor lavede rødgrød hver eneste sommer. Jeg elskede det. Selvfølgelig købte jeg en pakke, og det smagte godt, bare ikke så godt som farmors. 

Total Page Visits: 479 - Today Page Visits: 1

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.