Terapi for sjælen

Efter en fantastisk weekend, hvor vi havde besøg af Estrid, og tog på tur med familien Vian og Estrids far. Fru Vian og jeg fik plejet vores lille last i Gug Garnudsalg, i øvrigt sammen med en masse andre garngale kvinder, og selvfølgelig fik vi også samlet en pose garn hver. Børn og fædre kunne imens nyde hotdogs udenfor. En fin service faktisk. Efter garntrippet gik turen til Aalborg Zoo, hvor vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag. Søndag tog Karsten, Estrid og jeg til Middelaldermarked i Overlund. Der var shows, heste, boder, spise og drikke. Estrid og Karsten prøvede at malke en ko, jeg holdt mig på behørig afstand, jeg er hunderæd for køer. Jeg fik en fantastik idé derude, og det har ikke noget at gøre med kreaturer. Nej, jeg skal simpelthen have købt mig en bålplads, hvor jeg kan stå ude i haven og farve garn. En sådan opsætning så jeg derude, og så slipper man for vandpjat osv i køkkenet. Derudover var jeg så heldig at finde et godt tilbud på en bog om healingssten + 10 selvvalgte sten. Jeg glæder mig rigtig meget til at få sat mig ind i dette spændende univers og kunne bruge stenenes kræfter.

Som altid nåede vi frem til mandag hurtigere end et fuglefløjt. Dagen i dag gik til Yding Skovhøj syd for Skanderborg, hvor kursisterne og jeg gik en lille “bjergtur” på ca. 5 km. Solen stod højt på himlen, ogvi gik i en malerisk natur. Der var skov, hvor bøgen stod lysegrøn og indbydende med anemoner og violer i massevis i skovbunden. der var bakke og dal – ind imellem meget bakke, raspen stod gul og smuk omkring os, og fuglene fløjtede lystigt. Man bliver fyldt op med glæde og taknemmelighed over alt den skønhed. Verden er smuk, og livet er godt. Det er i den grad med den følelse, man tager derfra. 

Der er selvfølge en dybere årsag til, at jeg tog holdet med derned. De skal skrive hvert et indlæg på skolebloggen om turen, stedet, historien osv. Og da jeg har overtalt dem til at deltage i Ordblindeløbet i Horsens den 30-9-17, så var dette et blind opstart. Der må trænes, må der. 

Drivhus-projektet skrider fremad, så nu er der plantet tomater, agurker, chili og pebersnacks. Godt ser det indtil videre. 

Jeg vil opfordre alle, der kommer forbi min side til at klikke ind på Ordblindeløbet 2017: http://my3.raceresult.com/66060/?lang=dk

Ses vi den sidste søndag i september?

Total Page Visits: 1792 - Today Page Visits: 1

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.