Strikkekursus og landsindsamling

Min kollega Anna foreslog mig at tage med til en strikkedag lørdag i Thy- Mors husflidsforening , og det er jeg rigtig glad for, at jeg sagde ja til. Det var en superhyggelig dag, hvor vi samtidig fik lært noget nyt.

Der var forskellige workshops i løbet af dagen, kun afbrudt af et foredrag midt på dagen. Et foredrag, hvor vi hørte om får, naturen, bevarelse af den jyske hede, mad, events på Lystbækgaard, uld, strik og meget meget mere. Det var rigtig spændende, og jeg fik selvfølgelig lyst til at få får. Jeg er bare ikke helt sikker på, at jeg får Karsten med på ideén. Godt det samme, vi har heller ikke pladsen, men jeg gad så godt at lære at spinde selv, så jeg vil have rok, og den har vi plads til.
Der var fire forskellige worksshops, og da man jo ikke kan være alle steder på en gang, måtte jeg vælge. Jeg valgte at lære vævestrik om formiddagen og dobbeltstrik om eftermiddagen. Fik også købt opskrift og garn til en bolero til mig selv, selvfølgelig med den flotteste vævekant. Og nu har jeg så også været på nettet og bestille huer til Silas og Bertram – dobbeltstrik selvfølgelig. Så igen må jeg konstatere, at jeg mangler tid, jeg har simpelthen ikke timer nok i døgnet 🙂

Søndag samlede jeg ind til Kræftens Bekæmpelse. En kort weekend med en masse på dagsordenen. Nu snupper jeg lige en uge mere med masser af forskellige aktiviteter, mens jeg siger til mig selv, at det går nok, jeg når det nok det hele……og mon ikke jeg gør?

 

Total Page Visits: 539 - Today Page Visits: 1

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.