Samsø Strikkefestival 2018

Vejret var endnu engang med os på Samsø. Os fra Jylland havde taget cyklerne derover, vi skal jo have lidt kilometer i benene til Hærvejsløbet om små fjorten dage. Vi ankom sidst på eftermiddagen, og efter aftensmaden kunne vi sidde på den lille terrasse foran vores hytte med te og koldt glas vin. Der var gang i strikkepindene her aftenen, og der blev strikket til langt ud på aftenen.

Lørdagen startede med fælles morgenmad, en rigtig lækker morgenbuffet med æg, yoghurt, rundstykker osv. Herligt. Bagefter fandt vi en plads i solen, hvor vi igen fik gang i strikkepindene. Det blev dog hurtigt alt for varmt i solen, så vi trak i skyggen. Da strikkeboderne åbnede, måtte vi selvfølgelig et smut derover, men sørme om jeg ikke modstod fristelsen og kom derfra uden nyt garn 🙂 Ikke fordi, der ikke var en masse lækkert garn, men jeg har en masse på lager, der skal bruges først. Ydermere havde jeg lige “syndet”, jeg var nemlig faldet over en fed trøje i hønsestrik, Kaffeslabberas hedder den, og den måtte jeg bare eje. Det skal være min strikkefestivaltrøje, og jeg satser meget på at får den færdig, inden Fanø Strikkefestival.

Vi besluttede os i stedet for at gøre, som vi plejer, nemlig at tage på tur. Vi tog til Købmandsgården i Permelille, hvor jeg fandt mig en fed sommerhat, strikket i øvrigt. Derfra tog vi på Café Kunst i Tranebjerg. Hanne og jeg fik en fantastisk vegetar-tallerken og en hvedeøl. Hvedeøl og strikkefestivaller hører sammen 🙂

Senere på eftermiddagen hoppede Hanne og jeg en tur i Kattegats bølger. Koldt, men kun i starten, derefter utrolig lækkert. En rigtig køler i ca. 30 graders varme. Aftenen gik med strik, hygge og minigolf. Ja, og så var vi en tur oppe på Bakken Lille Vorbjerg. Herfra er en fantastisk udsigt.

Søndag nåede jeg en tur mere i vandet, og jeg fik købt garn til et babysvøb og et sjal. Man er jo kun et menneske.

 

KLIK på billede for slideshow 🙂

 
[gallery_master source_type=”gallery” id=”22″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”foo_box_free_edition” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”show” gallery_description=”show” thumbnail_title=”show” thumbnail_description=”show” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”fadeIn” special_effects=”none”][/gallery_master]

Total Page Visits: 1588 - Today Page Visits: 1

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.