Harre Strand og Skive Badeland

Vi har haft nogle dejlige og hyggelige dage, vi hygger, slapper af og nyder at være sammen. I dag startede dagen med hjemlig hygge, morgenmad og andre indendørs sysler. Derefter kørte vi til Hanklit (https://www.visitmors.dk/hanklit-gdk602374 ), hvor vi gik af stier ned til vandet. På vej dertil kom vi forbi en gammel kirkeruin ( https://www.visitdenmark.dk/da/danmark/harre-bjerg-gdk1018657 )en ruin helt uden sten, kun et omrids i græsset viste, hvor kirken har ligget.

Det er et fantastisk smukt sted, hundene løb glade afsted ved stranden, mens børnene fandt Østers skaller og andre gode havting, de mener at kunne bruge. Godt sultne vendte vi tilbage til huset, hvor menuen stod på frokost og pandekager.

Det er altid et hit at tage børn med i svømmehallen, og heroppe er vi så heldige at have Skive Badeland ( https://kclimfjord.dk/badeland.html ) Det kan varmt anbefales, spabad, to varme bassiner til børn, almindeligt svømmebassin, bølgebassin, fed rutchebane med lys sørme så, Og så en virkelig positiv ting: suveræne priser ( https://kclimfjord.dk/priser-badeland.html ) Tiden løb afsted, og inden vi havde set os om havde vi været der over to timer. Fantastisk dag!

Total Page Visits: 2048 - Today Page Visits: 1

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.