Mia sommers veganske pizzasnegle

Så fik jeg lavet pizzasnegle efter en opskrift, jeg fandt for længe siden. De er rigtig gode og smager supergodt.

Dej:
400 g hvedemel
100 g grahamsmel
25 g gær
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
3 spsk. olie
3 dl lunkent vand

Dejen hæver en time.

Fyld:
230 g sorte oliven uden sten
100 g soltørrede tomater
½ dl rapsolie
1 stort fed hvidløg, presset

Fyldet blendes sammen med ca. en halv deciliter olie.

Dejen rulles ud til en stor firkant. Fyldes smøres ud over firkanten. Dejen rulles som en roulade og skæres i passende stykker. Bages ved 200 grader i 8-10 min

IMG_4623 IMG_4625 IMG_4626 IMG_4627 IMG_4630

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.