Så kom kulden….

1530552_10152140556939738_1632253605_n

Og sneen. Udsigten fra mit skrivebord blev pludselig en smule kønnere. Det er så også det eneste positive, der er at sige om den ting! Det er pokkers koldt og langt af h…… til at køre fra Randers hjem til Viborg i det vejr.

Mandag er en lang dag, der er nemlig personalemøde. Og da hjemturen tog lidt længere tid end normalt, var det en sen tur med bamserne. Det var mørkt, da de var ude i morges, og det var mørkt, da de fik dagens lange gåtur. Heldigvis var Karsten hjemme lidt før mig, så han lod dem lege i haven. Det nød de meget, de kan jo som de fleste hunde godt lide sne.

Vi fik handlet og lavet lidt god mad. Herrebøffer, bøffer med chili og løg med en vildt lækker rødbedesalat. Nytårskuren er begyndt….for mig…ikke for Karsten. Han nøjes med at skære ned for alt det usunde. Det har jeg for længst skåret væk, og sådan er verden så uretfærdig. Jeg nåede ikke til træning, hvilket irriterer mig 🙁 Meeen…sådan er det jo….som en vis Margrethe siger.

Endelig kom turen til undervisningsplanerne. Jeg har fået lavet tre. Og sørme om ikke jeg er ved at være gennem bunkerne. Jeg mangler 2 uv-planer og 2 udredninger. Så er gennem dem i denne omgang. Mon ikke det fremover vil være muligt at tage dem sådan stille og roligt hen af vejen. Det kan man jo så håbe, i hvert fald.

Energien er brugt for i dag. Tilbage er bare lidt sofahygge, strik og en aftentur med bamserne, således blev vi færdige med den dag!

Total Page Visits: 175 - Today Page Visits: 1

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.