Natten er min ven

Har brugt aftenen på at samle kræfter, læsse af – og her har jeg sgu en fantastisk mand, jeg håber, han ved, hvad han betyder. Jeg håber, han kan lytte mellem linjer. Jeg burde have læst, men jeg kunne ikke koncentrere mig. Noget, jeg har lidt af længe, og det er ikke overhovedet smart, når man studerer og skal til eksamen. Jeg har tankemylder og jeg glemmer. Jeg lider i den grad af hovedpine osv. Det er galt, jeg ved det.

Men, da Karsten gik i seng, luftede jeg bamserne. Klokken lidt over tolv, mine børn hader, jeg gør det. Men det gjorde godt, jeg følte mig frisk, da jeg kom hjem, og jeg har nu brugt natten, eller da i hvert fald en del af den, til at lave en disposition til mit eksamensoplæg.

Jeg har taget en fridag i morgen. Den skal bruges på at lave oplægget, få skrevet guldkorn og henvisninger til og øve det. Men jeg er et godt stykke i den rigtige retning. At sidde oppe om natten er en dårlig vane, jeg ved det. Men, det er tit og ofte der, der kommer styr på mine tanker, at roen falder på, og jeg får noget fra hånden. Natten er  min ven, det har den altid været. Og jeg er min egen værste fjende, kan man sige. For det er en dårlig vane, det er ikke sundt, jeg ved det godt!

Men altså, i morgen skal der arbejdes. På onsdag er der eksamen. Jeg føler mig helt vildt dårligt forberedt. Og det er der mange grunde til. Derfor fridagen i morgen.

Og nu godnat.

Total Page Visits: 182 - Today Page Visits: 1

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.