Thyborøn kalder

Endelig nåede vi sommerferien efter en travl tid i skolen med masser og prøver og glade beståede elever. En ferie vi trængte til.

Desværre blev jeg syg op til ferien. Og det betød så den første uge i sommerhus i Thyborøn, med smerter i alle led og muskler, åndenød og hoste. Muskelinfiltrationer i brystkassen…..ved Gud, jeg troede, jeg skulle dø. Det er længe siden, jeg har haft så ondt, hvis det da nogensinde er sket. I dag, torsdag er den første dag, hvor jeg har kunnet holde smerterne nu, kun har indtaget få smertestillende og ikke har haft den store åndenød. Jeg håber, det betyder, at jeg er ved at være ovre det. Corona er det ikke, jeg er blevet testet hele to gange, ikke påvist begge gange.

Strikkekurven står i stuen, det er ikke blevet til noget, jeg har haft så afsindigt ondt i fingrene, så jeg har ikke kunne strikke.

Men på trods af dårligt helbred er Thyborøn fantastisk.

Dette til trods har det indtil videre været en god ferie, masser af afslapning. En enkelt tur i Vesterhavet. To besøg i Sneglehuset, hvor de i øvrigt sælger verdens bedste is: Hyldeblomst med bær fra Hansen Is. Den kan anbefales.https://hansens-is.dk/products/pop-oe/

Total Page Visits: 1270 - Today Page Visits: 16

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.