Juledage i familiehyggens tegn

Endelig blev der også tid til at slappe lidt af og bare nyde ferien, nu indkøb og gaveræs er overstået. Første juledag tog Karsten og jeg Bamserne med til Dollerup Bakker og gik en lang tur langs Hald Sø og gennem skoven. De elsker det, og det gør vi sådan set også, det er en fantastisk tur i en storslået natur, jeg tror faktisk, det er Danmarks smukkeste sted! Og sørme om ikke solen brød frem, mens vi var der 🙂

image image image image image image image image image image image image

Da vi kom hjem kiggede Vladimir og Anette ud, og hjalp os med at spise lidt rester. Og så fik jeg da for resten også sludret lidt i telefonen med Bertram, der fortalte om sit nye legetøj. En herlig unge, mormors skat!

Anden juledag er jo i følge vores tradition julefrokostdagen, om end ikke en en gammel tradition, men dog en tradition. Det var som sædvanlig ikke den store flok, der var mødt frem, men lidt har også ret.

Karsten og jeg startede dagen med at tage til McDonald i Overlund, hvor Amalie arbejder, for at få deres morgenmenu. Det kom vi så for sent til 😉 men vi fik en kop kaffe/Cafe latte i stedet- Så hentede vi Estrid, der skulle ud og have sine julegaver af os og hendes far. Det er altid superhyggeligt, at have besøg af hende. Da hun havde sovet kom Vladimir, Anette og Martin. Martin er familiens nye bonusbarn, som vi mødte for første gang. Amalie kom også og hyggede med. Sidst på eftermiddagen fik vi lidt tid med Estrid alene, inden hun skulle hjem til Kristina. Der findes ingen tak stor nok til hende, fordi hun altid er så sød til at lade os være en del af Estrids liv.

image image image image image image  image imageimage

I dag – en ganske almindeligt fredag, gik vi ud på Dyrskuepladsen, hvor Bamserne fik lov at løbe glade og livlige rundt uden snor. Faktisk noget de aldrig har fået lov til før, fordi jeg er så forfærdelig pylret. Det gik dog supergodt, så det er ikke sidste gang, de får lov til det.

Og så har jeg da fået garn i dag, fra Knit Von Kamstrup i Grenå. Simpelthen lækkert garn, og sørme om der ikke var en lille julegave med i pakken. En strikke noter bog 🙂 Jeg har i øvrigt også bestilt garnvinde, som jeg glæder mig vildt til at få.

Total Page Visits: 325 - Today Page Visits: 2

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.