Corona-kuller

Jeg tror, vi er mange, der gerne vil have en helt almindelig hverdag igen. Jeg ville i hvert fald, jeg savner mine elever, for det er bare ikke det samme at have dem på teams. Jeg savner mine kolleger – både hvad angår det faglige og det sociale. Jeg savner, at kunne gå en ur gennem gågaden og ose, savner at tage min mand med ud på en frokost-date. Jeg savner min søn, som har boet et lille års tid i Finland, og jeg ville jo gerne besøge ham for at se hans nye hjem. Det lader sig bare ikke gøre, så humøret kan godt dykke lidt ind imellem. Jeg prøver alt, hvad jeg kan at sætte andet i stedet. Jeg strikker en masse, læser en masse, jeg går lange ture, jeg får flyttet lidt rundt og ryddet lidt op. Så det går. For det skal det jo.

I weekenden kiggede min veninde herover og Estrid kiggede også forbi. Vi tog på en rigtig fin tur om lørdagen. Først var vi ude at gå på Hvolris Jernalderlandsby. Det var en fin tur, der var ikke så mange mennesker, men vi så langhusene, Skulpturlunden, Jernalderlegepladsen og både geder og får. En fed tur, som jeg varmt kan anbefale, hvis man er i nærheden.

https://viborgmuseum.dk/bes%C3%B8g-os/jernalderlandsby

Derfra kørte vi til Skovsnogen og så kunst i skoven. Fedt sted. Det ligger ved Kibæk tæt på Herning. Her spiste vi vores medbragte frokost og drak te, kaffe og cacao. Så det blev til en hel eftermiddag i den frie natur. Skøn dag! Aftenen gik med strik, tv og hygge ved brændeovnen. Søndag gik vi en tur omkring Nørresø, inden Hanne kørte hjem, og Estrid blev hentet. Med sådan en søndag er der ladet godt op til endnu en uges fjernundervisning.

https://www.visitherning.dk/herning/se-og-oplev/deep-forest-art-land-skovsnogen-

gdk607461

Total Page Visits: 1040 - Today Page Visits: 1

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.