Julefreden sænker sig

Morgente drikkes med udsigt til vores private lille sø. Bamserne har inspireret og godkendt den store indhegnede græsplæne, og de kan løbe rundt om huset – et stort hit i øvrigt. Brændeovnen knitrer, og vi hører stille baggrundsmusik. What’s not to like?!

Dagen bliver, som de fleste juleaftners dag – travl. De sidste julegaver skal købes og der skal handles ind til juledagene, of jeg skal forbi min mors lille sted på Ørslev kirkegård med nogle blomster. Det er anden jul uden mor. Der går ikke en dag, hvor hun ikke er i mine tanker. Jeg savner hende. Og i dag pynter vi op til jul hos hende, hun elskede jul.

Når alt dette er klaret, er der dømt hygge i det lille hyggelige hjem. Jeg har som altid medbragt strikketøj i lange baner, et par bøger og selvfølgelig masser af lydbøger – Mofibo er min ven. Det er terapi for sjælen at sidde med strikketøjet og lytte til en god bog. Og Netflix, det har vi da også, for det eneste vi kan i disse nedlukningstider er jo netop disse inderdørs-sysler og så lange gåture. Det sidste sætter bamserne pris på 🙂

Kort julehyggehilsen herfra – grib en dag af de helt fantastiske!

Total Page Visits: 693 - Today Page Visits: 2

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.