Ugen, der gik

En travl, men dejlig uge! Jeg er startet op på CV og ansøgning på Jobigen og er denne gang med fra starten. Det er nyt og anderledes selv at sidde på skolebænken, og jeg mærker trætheden, når jeg kommer hjem om eftermiddagen. Heldigvis hjælper en tur ud over marken med bamserne, så er der igen energi og overskud.

Ugen startede med Ladywalk i Aarhus mandag aften. Jeg gik 12 km sammen med Susannes kollega Mona. Hyggelig tur, vejret var fint bortset fra en smule regn i starten af turen, men det var ok.

Kenni, Veronica og guldklumperne kom herover tirsdag aften og blev til lørdag. Kenni skulle løbe marathon i Kalkmineløbet. Han vandt <3 Han er sgu sej!!! Marathon nr. 80…imponerende. Vi havde nogle dejlige dage, hvor vi fik tid til en bytur i Viborg, en tur i Skive Badeland og en tur ti Hobro på Fyrkat. Vikingecentret var levendegjort, så der var mange aktiviteter at kigge på eller deltage i. Vejret var med os det meste af tiden. Tiden fløj afsted, som den jo har for vane i godt selskab, og det var det. Så superhyggeligt.

Estrid er på ferie i Spanien og Bertram blev syg, så de var savnet herovre. Heldigvis er alle mine børn rigtig søde til at sende billeder til mig 🙂 Så er mærkes afstanden ikke så meget.

Hanne og Marius kiggede over lørdag og søndag. Det blev til en tur på Hjerl Hede lørdag, en gåtur til Søns og Borgvold søndag – en tur på 12/13 km. Også her viste vejret sig fra den gode side.

Jeg fik læst bogen “Bryster skal hoppe når man griner” – en samtalebog af Karen Thisted og Hella Joof. Sjove, finurlige, ærlige og hyggelige emner med plads til masser af grin og eftertanke. Den kan i den grad anbefales.

Karsten og jeg var en tur i biografen, vi så Kvinde på krigsstien. En herlig og højaktuel feelgood-film, der formår at tackle påtrængende globale dagsordener med lige dele humor, drama og musikalitet. Halla er en islandsk kvinde, der erklærer krig mod den industri og de politikere, som truer med at ødelægge hendes land. Hun går radikalt til værks, men så kommer et forældreløst barn ind i ligningen. 
Halldóra Geirharðsdóttir er en åbenbaring af kvindelig trods, sensualitet og virkelyst, mens den storslåede islandske natur bidrager med sit. Og når musikken bevæger sig ind i billedrammen, spilles der, så englene synger med i det høje. Herlig film, skynd jer ind og se den, den er turen værd.

Total Page Visits: 876 - Today Page Visits: 1

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.