Er det ikke ind imellem ok at trække stikket?

Jeg er som udgangspunkt et meget socialt menneske, hjælpsom og god til at lytte. Jeg elsker at bruge tid sammen med mennesker, alle slags mennesker. Jeg har bare et problem, jeg er så forfærdelig dårlig til at sætte grænser. Til at sige fra og ikke påtage mig alverdens opgaver. Ind imellem føler jeg, at jeg er endt i en negativ ring, hvor det ikke er gode ting, der fylder mest. Det er jeg ikke længere så god til at håndtere. Om det er alderen eller bare mig, der er fyldt op med den slags, ved jeg ikke. Jeg ved bare , at jeg har brug for lidt positiv energi.

Valget fylder en del pt. Jeg har så svært ved at holde tonen og emnerne ud. Det er så fremmedfjendsk og foregår en står del af tiden med at hagle hinanden ned. Gider jeg høre det? Nej! Jeg vil gerne høre om deres visioner, tanker og hensigter om fremtidens samfund, gamle og unge, uddannelse, arbejde, skole, børn, flygtninge osv, i en verden, hvor der er plads til os alle, uanset hvem vi tror på, hvad vi spiser og især ikke spiser, hvilken farve vores hud, hår og øjne har! Vi er for pokker da alle sammen mennesker!!!

Gider jeg se en andenrangs stand up komiker stå og smide med Koranen, hive sider ud for at spytte på dem, kalde alt og alle for hooooommooooo dit og dat. Hvad sker der? Han kalder folk luder, homo, pædofil, løgner, svin, nazisvin osv osv…..og han får lov. Jo jo, skulle nogen komme for tæt på ham, så bliver de pænt skubbet tilbage af politiet…..politiet, der betales af os alle: hoooommooooer, ludere, vantro, landsforræddere og, hvad han ellers mener om os. Jeg mangler ord.

Så jeg har besluttet at den kommende uge, vil jeg lave et forsøg:

  • Jeg vil ikke læse noget som helst om klovnen Paludan, får han medieplads i tv eller radio, så slukker jeg.
  • Jeg vil ikke høre de politiske debatter. Jeg vil i stedet se på den politik, de har ført de sidste fire år.
  • Jeg vil ikke bruge tid på snakke om sygdom og problemer, jeg synes generelt, det fylder meget. Jeg har en teori om, at man skal huske, at man muligvis har en sygdom/problem, men man ER ingen af delene.
  • Jeg vil tænke positivt, have tid til mig og lade op til børnebørnsbesøg.
  • Jeg vil gå lange ture, læse og strikke.
  • Jeg vil deltage i kurset på jobcentret, og jeg vil arbejde hårdt for at finde et nyt arbejde.

Jeg vil holde fri, når jeg har fri. Jo, jeg er lærer/underviser, men…..jeg er også bare menneske. Og i den kommende uge vil jeg i al min fritid have “bare mig” kasketten på 🙂

Mange siger til mig, at jeg sjældent tager telefonen. Det er rigtigt. For pokker den ringer tit. Og det er fint. Jeg har bare ikke pt. kræfterne. Jeg har sådan brug for at slappe af, bruge tiden på noget rart, grine og nyde livet. Bliv på din egen banehalvdel, sagde et klogt menneske en gang til mig. Hun har ret. Og tak for rådet Lise-Lotte 🙂 Negative tanker og snak gør os negative, positive tanker og snak gør os positive. Får os til at se lysere på tingene. Det i sig selv giver overskud og er pokkers god medicin 🙂

Total Page Visits: 1459 - Today Page Visits: 2

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.