Det er jul…det er cool……

Eller….det er da i hvert fald jul. Så tæt på som man kan komme. Jeg har været til spin og sidder og nyder roen. Og der er ro på, gaverne er købt, der er handlet ind, træet er hentet og pyntet, vi er klar. Vi skal lige hente kalkun og flæskesteg hos slageren i morgen formiddag, men det er også det. Hvem skulle have troet det i lørdags, da Karsten og jeg tog på indkøb, han for at købe de sidste par gaver, jeg for at købe….ja, dem alle! Men det er gjort. Satme så. Traditionen tro i sidste øjeblik.

Nu sidder jeg her, nyder roen og holder tanker om dette og hint på afstand. Jeg har den sidste tid grinet lidt af folk, der siger: Jeg magter det ikke. Det lyder som om, de ikke overhovedet har styrke til mere, de er totalt kørt i bund, der er ikke mere energi at hente, de magter det ikke. Dog har jeg det også sådan i denne søde juletid: Jeg magter det ikke! Og nu kunne jeg jo så skrive lidt om, hvad jeg ikke magter, det magter jeg heller ikke 🙂

I aften vil jeg først få lidt tøj sat over til vask, pakke den sidste gave ind, gøre en gang grovboller klar, og se lidt amerikanske sødsuppejulefilm med manden i mit liv. Godt jeg har ham!

God lillejuleaften til at alle , der måtte komme forbi min blog.

222total visits,1visits today

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.