Arbejdsfri

Den sidste uge har jeg været ledig. Jeg kan ikke fordrage det ord! Så jeg har fundet på et andet ord, mere positivt endda: Arbejdsfri. Jeg har brugt ugen til lange gåture med bamserne. Jeg har fundet en rute, hvor de får lov at spurte afsted uden snor, de elsker det. Jeg gør også, de to små banditter og alle deres narrestreger gør mig i godt humør. Man kan ikke andet end smile, når de kommer løbende med løftet hale og ører.

Jeg har fået ordnet alt det der med jobcenter og ledighedserklæring, og jeg har været til et inspirerende møde med en stress-coach på Jobigen. Jeg er fortrøstningsfuld efter en god snak med hende. I næste uge starter jeg et formiddagskursus hos Jobigen, og jeg får overstået det obligatoriske Nyledige-møde på Rådhuset. Jeg ser ikke længere så sort på fremtiden. 

Weekenden skal bruges på at slappe af og få fornyet kræfter. Fx sad jeg i dag i læ af døren til udestuen og strikkede i det gode vejr. En times tid, hvor solen kiggede frem. Bamserne legede glade i forhaven, og manden min havde travlt med sine chili-planter. Fuglene kvidrede. Det var hygge. Desværre holdt hverken sol eller varme ret længe. Nu sidder jeg godt pakket ind i tæppe og uldsjal med en bamse bag mig o en på langs over mine fødder. jeg er taget strømper på, det siger noget om, hvor koldt jeg synes, det er. Men ikke en gang det, kan ødelægge mit gode humør. Så hygger vi bare indendøre 🙂

Søndagen skal bruges på plantemarked ve Hald Hovedgård, en tur på biblioteket, gåture med bamserne og planlægning af næste uge. 

Men lige nu kalder sengen, så sweet dreams herfra….sikker på vi snakkes 

 

 


Total Page Visits: 2168 - Today Page Visits: 1

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.