Sceneskifte

Endelig endelig endelig er min opsigelsestid i AOF Midt slut. Det har været nogle barske 5 mdr. Helt urimeligt efter min mening med så lang en opsigelsestid, omstændighederne taget i betragtning. Her kunne jeg skrive meget om dårlige arbejdsforhold og dårlig ledelse. men jeg gider ikke. Der er sceneskifte og nye vinde blæser. Det var tiltrængt.

I feel free…:-)

Jeg vil i stedet bruge den kommende tid på aktiv jobsøgning, lange gåture både med og uden bamser, strikke en masse, meditere, dyrke yoga, træne, cykle og læse. Jo jo, jeg har masser at bruge min tid til. Jeg skal træne op til Caminoen, som pga af denne fyring er udsat nogle måneder. Jeg glæder mig helt utroligt til den tur. Jeg har brug for den, brug for at komme i kontakt med mig…..den virkelige mig…….brug for at finde fodfæste og turde miste det for en stund. Camino del Nordre – see you soon 🙂

I dag har jeg meldt mig ledig, og udfyldt de mange blanketter, der skal udfyldes her i starten. Og det fedeste er, at jeg jeg simpelthen bare har det godt med situationen. Jeg er lettet, meget.

Nu kalder sengen, tak til jer, der læste med, sweet dreams.

s!

Total Page Visits: 957 - Today Page Visits: 3

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.