Kom maj du søde milde

Bøgeskoven bliver grønnere, i haven springer japanske kirsebærtræer ud, frugttræerne springer ud, solen får magt og fuglene synger. Vejret bliver varmere, naturen bliver “genfødt”. Cyklen er gjort klar og så småt taget i brug, og gåturen med bamserne bliver længere, og AOF Midt er et afsluttet kapitel.

Egentlig ville jeg skrive en blog om det vanvid, jeg har været gennem siden december. Men ordene snubler over hinanden, og det bliver rodet og usammenhængende. Jeg tror og håber, at jeg i den nærmeste fremtid får styr på ordstrømmen, så de sidste brikker kan falde på plads. Indtil da gør jeg som lægen anbefaler, får ro og gør ting, der gør mig godt.

I påsken gemte jeg mig sammen med Anna. En selvvalgt og tiltrængt rekreation, og det har været sundt. Jeg fik sovet og jeg fik tænkt positive tanker. Masser af gåtur og frisk luft. Jeg er startet på i træningscenter igen, jeg har fået gang i cyklen. Fyringen kom på tværs af mine Camino-planer, men kun kort tid, turen er udsat til efter sommeren. Men, den bliver til noget. Forude venter en sommer med en masse vandreture forskellige steder i landet med mennesker, der deler min interesse for denne sport 🙂

Og jeg har andre planer, jeg vil forsøge at få plads på stressrehabiliteringskurset i Gl. Almind. Jeg vil tage på introdag om en coach uddannelse sammen med Anna, jeg vil få malet og strikket og ellers tænke alternative tanker. Det kan godt være jeg er for gammel til skoleverdenen, men så må jeg finde på noget andet. Kommer tid, kommer råd.

Det var lige et pip fra mig, jeg er her endnu, og der er flere skriverier på vej…..vi skal lige gennem april, så er jeg klar igen. Tak til jer, der læser med. Indlæggene skal nok blive mere positive, men tilværelsen er andet end postive hændelser og ikke det glamour-billede Instagram og Facebook skildrer – i hvert fald for rigtig mange. Min blog skildrer hverdagen…på godt og ondt. Tak til jer, der hænger på og tåler dette 🙂


Total Page Visits: 983 - Today Page Visits: 3

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.