Fed fredag :-)

Det sidste halve år har været barskt, hvilket jeg har skrevet om i tidligere indlæg. Det har tæret på både kræfterne og humøret. Så jeg måtte en tur omkring lægen igen. Der er dømt ro og tid til ting, der gør mig godt. Jeg er helt enig i, at det trænger jeg i den grad til, men det er en sej kamp, synes jeg. I dag havde en af de dage, hvor jeg ikke rigtig gad at stå op. Så jeg blev i sengen og læste et par timer. jeg burde have stået op, burde have kørt til træning….men, jeg kunne bare ikke overtale mig selv. Så tikkede en besked in fra min veninde Anna: “Jeg henter dig, du skal til træning” Jeg fik gang i mange undskyldninger, er var håndværkere, så jeg var nødt til at blive til Karsten kom hjem ved middagstid. Anna svarede, at hun hentede sit strikketøj, så kunne vi tage en kom kaffe og strikke til Karsten landede, og så træning! Håndværkeren smuttede, og Anna kom. Kaffen fik vi, og så kørte vi til træning! Tak Anna, hvor var det fedt, at du holdt fast og hentede mig. Det var fedt at træne igen efter en laaang laaaaang pause. det gav overskud til en times gåtur med bamserne, og en cykeltur i Menu efter et par småting 🙂

Gåtur med bamserne og en lydbog i ørene, det dufter af forår, og jeg nyder synet 🙂

For tiden går filmen A star is born – encore i biografen, både min søn og jeg ville gerne gense den, og Anna ville gerne se den, så vi tog afsted. Fed fed film, og fed musik også. Og så en god historie, ja faktisk to. Skynd jer ind at se den, hvis I endnu ikke har nået det. I vil ikke fortryde.

Forude venter en weekend med besøg hos lillebror, gåture med bamserne, strik og træning. jeg gør mit bedste for ikke at tænke på jobbet, det er som det er, og det er godt, jeg er færdig der. I ugen, der kommer fik jeg to opgave af lægen: At kontakte min fagforening. Jeg håber, det vil give lidt ro i tankemylderet, eller….det håber jeg i hvert fald.

Tak til jer, der læser med. Sweet dreads derude 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.