Forårssnue

Vi havde for nylig en regnen, og det regner forresten lidt endnu……..Der er ikke meget forår over vejrsituationen disse dage. Så det passer meget godt til mig, der ligger indenfor med snue, nysen og øjne, der løber i vand. Det er ikke det værste, det værste er trætheden. I dag har jeg dog været vågen hele dagen, til gengæld har jeg sovet hele aftenen. Min stakkels mand har en meget kedelig kone for tiden, men han er som altid sød, opmærksom, omsorgsfuld og tålmodigheden selv. Der hersker ingen tvivl om, at jeg er pokkers god gift.

Bamserne gider ikke gåture, når det regner, men at løbe rundt i den uindhegnede del af baghaven, det gider de godt 🙂

Lidt strik er det også blevet til, og havfruetæppet til Estrid er færdigt. I ugen, der kommer, skal jeg have Annas trøje, Ellens strømpebukser og Fanø Dragesjal færdigt. Sjalet mangler kun en strikket kant, Annas trøje mangler krave og finish, og strømpebukserne mangler bare at få sat en elastik i. Det er simpelthen bare at gå i gang!


Derudover er min vågne tid gået med at se strikkepodcast på Youtube. Mine favoriter er 

Der er en masse andre. Men disse tre er danske og dem, jeg har set i ugen, der gik. Der er strikkepodcast fra Sverige,  England osv… som også er helt fantastiske, men dem må I få link på en anden god gang, når det er dem, jeg har brugt tid på 🙂

Den her må ikke glemmes. Den kom manden min hjem med den anden dag <3 Så smuk, jeg elsker den, OG jeg elsker ham!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.