Skiftende vejr er guf for virus og baciller, og jeg kan ikke rigtig komme af med det skidt. bedst jeg mener mig frisk, er den tilbage igen, denne gang i form af snue, nys og træthed. I går var jeg frisk, i dag er jeg det modsatte. Så jeg putter under tæppe med et krus varmt godnat-the.

Det har regnet hele dagen, så bamserne har ikke gidet gåture. De bryder sig ikke om våde poter. Det har i stedet været leg i haven, der har gjort det ud for gåture, så det var godt, de fik en lang tur rundt om søerne i går. 13 km. Det er da godt gået. Camino del Norte venter forude, om få måneder faktisk, så det er på tide at træne, så jeg er nogenlunde i form til den tur. Jeg glæder mig helt utroligt

Hvorfor Caminoen? Tja, det lyder tosset, men den har kaldt længe. Nu skal det være, simpelthen fordi jeg har brug for det. bare være mig, med ca. 10 kg bagage i rygsækken, vandrestave og vandrestøvler og så bare gå, spise og sove. Ingen pligter. Ingenting. Bare naturen og mig. Målet er Santiago de Compostella. Det vil sige, det er det sekundære mål. det primære mål er at blive tankemylder kvit, at finde klarhed og ro. Ikke så meget udenoms-ro, men indre ro. der er ting, der skal “begraves”, ting, der skal accepteres og/eller ændres. Finde mig selv, kan man sige, og da jeg jo nærmer mig 60, må det siges at være på tiden. 820 km fra Irun til Santiago. Skræmmende og spændende på en og samme tid.

Jobmæssigt er her intet nyt. Jeg er stadig i opsigelsesperioden, hvilket desværre også er opslidende. Det er der mange grunde til, som jeg ikke her skal komme nærmere ind på. Jeg ville ønske, jeg kunne fritstilles den sidste tid. Jeg trænger til at få de sidste måneder bearbejdet og på afstand. Jeg har brug for mere tid til jobsøgningen også. Men, kommer tid kommer råd, siger de kloge. Jeg håber, de har ret.

Herunder ses billeder fra en fantastisk tur rundt om søerne i går.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.