Nattens sidste krus te

Stille musik og gang i tasterne. det har været en stille og rolig weekend efter en uge med sygdom. Sådan en gang influenza tapper godt nok energien, og det tager tid at komme ovenpå igen. Det var planen, at jeg ville have taget til mit barnebarn Gaias fødselsdag, men trætheden, snue og en dårlig hals lavede om på den plan. 

Så jeg har i stedet brugt tiden på at komme til kræfter og få hvilet. Strik er terapi for sjælen, så den sidste tid har jeg også sørget for at få strikket en masse, og der er da også hele fire projekter, der kun mangler den sidste finish for at være færdige. Dét er fedt, og man skal se på det positive i tilværelsen.

Søndag skulle Estrid til gymnastik-opvisning i Bjerringbro, så det måtte farmor ud at se. Så dygtige de er, de små størrelser, så herligt at se. 

I sidste uge købte jeg en strikkeopskrift, en sød lille tunika, Brise hedder den og er designet af ByProjectHandmade. Her til aften ville jeg lige se et en strikkepodcast, Brændende pinde– og sørme om ikke netop denne designer var med i denne podcast. Jeg kan varmt anbefale både at se podcasten og finde hende på Ravelry, instagram og hendes hjemmeside, som alle har navnet ByProjectHandmade

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.