Hverdag igen

Vinterferien var rig på oplevelser med børnebørnene. Jeg fik set alle seks, og det har været fedt. Jeg fik også tid sammen med min veninde Hanne og hendes børnebørn. Så jeg klager bestemt ikke over denne ferie. Alt for hurtigt fik den ende, så hverdagen banker atter på med job og jobsøgning. Træls situation, der gør, at jeg ofte sover dårligt om natten. Jeg sørger for, at holde mig i gang hele dagen, så jeg ikke får tid at tænke så meget og bliver godt træt, så der er bare en lille chance for, at jeg kan sove om natten.


Jeg har for 3. gang meldt mig til bibliotekets  Tid til læsning. Det er supergodt, og jeg kan varmt anbefale det til andre, der kender kender til stress, depression og angst. Det er supergodt. Simpelthen.

Efter dagens læsegruppe havde jeg fået en masse energi, og jeg hr fået lagt dej til hævning til et grydebrød. Det skal hæve mellem 12-15 timer. Jeg fik så lavet en lækker pastaret og et Lekué brød

 

Pastaret

 

 

 

 

 

  Godt brød

http://kagerskaldertil.blogspot.com/ search/label/Brød

 

Nu nyder jeg aftenen med et krus te og blogskrivning. I morgen venter endnu en arbejdsdag, og så jeg skal jeg hente garn hos Rito i Skive, mere om det i næste blogindlæg.

 Tak for din tid 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.