Så blev det hverdag igen

Kong Vinter stod klar i morges med is på veje og koldt som bare pokker. Så var det alligevel godt vi fik vinterstøvler på bilen. Stod op tillige med Karsten og kørte ham på job, før jeg selv suste afsted med en lydbog i højtalerne. Jobbet blev klaret, selvom motivationen ikke er på toppen i en opsigelsesperioden, at det skyldes økonomi og nedskæringer gør ikke den store forskel i den henseende.

Bamserne fik en lang tur gennem parken, selvom det er koldt, er det altid hyggeligt at være ude i kulden. Jeg havde selvfølgelig en lydbog i øret, jeg hører “Stadig Alice” på Mofibo. En spændende, men barsk bog, der minder os om, hvor sårbare, vi er, samtidig med den minder os om, hvor priviligerede er vi er. Sådan kort fortalt, at vi skal passe på os selv, så længe vi har os og ikke bare tage det hele for givet.

I denne uge starter et for mig helt nyt strikkeprojekt. Jeg har meldt mig til en KAL (knit along), hos Charlotte Kan….en dygtig designer med knald på pinde og farver 🙂 Vi skal strikke baby sparkebukser. det glæder jeg mig meget til. Derudover skulle jeg gerne blive færdig med Dragesjalet og Flæseblusen. Det er planen, i hvert fald

Det var, hvad jeg havde af snik-snak i dag. Resten af dagen i dag vil jeg bruge på afslapning, hygge og selvfølgelig strik.

Grib en dejlig aften 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.