Så fik en dum uge ende. Den har været årsag til en spekulationer, der har holdt mig vågen til langt ud på natten. Nu er vist alle de tanker, der kan tænkes i den forbindelse tænkt. Der er faldet ro over tankerne, og brikkerne er faldet på plads. Jeg er sikker på, der kommer noget godt ud af dette. Mere om det en anden gang.

Jeg er kommet over både strikke- og skriveblokering. Så der er gang i både pinde og taster igen. Som altid har jeg gang i flere ting af gangen. Jeg har en lille babybluse færdig, som kun mangler knapper, en lille babybodystock so også mangler den sidste finish, en lille sweater til lille Anna (en julegave i øvrigt), og et par babysokker. Lene og jeg har længe snakket om at vove os ud i fingervanter, og nu fik vi så gang i projektet og så har også en bluse til mig selv i gang. Det lyder af meget, men det skrider lige så stille frem 🙂

Min lillebror har endnu engang været syg, så jeg har besøgt ham en del i den forgangne uge for at give ham en hånd, så han kan komme til kræfter. Det har været rigtig hyggeligt, vi har set nogle film sammen, og bamserne var med en dag, hvor vi gik en tur i parken. 

I dag har Ann og jeg været til julemarked deroppe, og der var som altid frygtelig mange, der fik samme idé. Jeg fandt en rigtig sød juledekoration til brormand, så julehyggen kan indfinde sig hos ham også. Vi sluttede med frokost og kaffe/te hos ham væk fra menneskemylderet og en film på tv. 

I morgen venter atter en travl dag.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.