Skriveblokering

Skriveblokering

28. august 2018 1 Af Birthe

Jeg er ramt af skriveblokering, tror jeg. Jeg har masser at skrive om som altid, men enten sletter jeg det før jeg poster et indlæg, eller også sletter jeg det umiddelbart efter, det er postet. 

For mange år siden slettede jeg hjemmeside, fordi min eksmand morede sig med at skrive usympatiske kommentarer. Senere lavede jeg denne blog, og af skade bliver man klog. Så jeg lavede den lille foranstaltning, at jeg skal godkende kommentarer, før de bliver udgivet på bloggen. Men…..han læser stadig med, og han læser, som Fanden læser Bibel, og bruger det til at lave splid mellem mine drenge og mig. 35 år efter skilsmissen!!! Han er ikke den eneste, der holder øje med henblik på at rase over min egoisme, min overdrevne evne til at fordreje alting. For det er jo i hvert fald ikke dem!!!

Det har gået mig voldsomt på. Jeg er træt af det. Hvorfor følger en eks med i en blog kun for at lave rav i den? Jeg fatter det ikke! Han kan få alle sine venner til at bekræfte, hvordan jeg er – og det er ikke noget godt, kan jeg fortælle! Jeg har gjort, og jeg har sagt og bla bla bla. Lidt latterligt taget i betragtning, at han kun har én ven, der kender mig fra den gang. Én! I øvrigt en fyr, der tidligere er dømt for pædofili.

Jeg har nu besluttet, at hvad min eks og hans “pålidelige” ven måtte mene om mig, så vil jeg give pokker i det. Ja, jeg vil faktisk tage det som et kompliment – jo værre udtale, jo bedre! For helt galt er det da først, den dag de to kan sige noget pænt om mig. Så fra mig til dem: God læsning, og gid i må få hvert eneste indlæg galt i halsen!!

Man kan bruge min blog til meget, både til at pleje en gammel galde over mig, til at dyrke sin millimeterretfærdighed, til at se, hvad jeg nu har fundet på at afse tid OG til at læse, fundere over, nikke genkendende til eller bare som stof til eftertanke. Det betyder alt sammen kun en ting, nemlig at min blog læses – og det er jo meningen med den, ikke?

Så hvem du end er: Tak fordi, du læser med 🙂

71total visits,2visits today