Søndagshygge og eftertanke

Jeg sov længe i dag og vågnede op til duften af hjemmebagt brød. Så hyggeligt at stå op til te og morgenmad. Bagefter smuttede jeg i mit løbedres og løb en tur langs vandet. Ved badebroen satte jeg mig og nød den flotte natur, jeg gav mig som planlagt tid til en meditation. En fantastisk oplevelse, det er sandelig noget andet at have bølgebrus live og ikke bare som en lydfil i ørerne. Det kan anbefales. Jeg blev fyldt med energi og kærlighed til livet. Jeg følte mig fri og fik lyst til en dukkert, men jeg havde ikke badedragt med. Jeg kiggede mig lidt omkring, ingen mennesker i nærheden, så af med dresset og en tur i det salte vand. Det var en smule koldere end i går aftes, men det var vildt fedt. Lod mig tørre i solen, og løb hjemover. Jeg er helt ude af form, men med lidt selvsisciplin fremover, skal det komme. De kilo skal af!

Vi kørte en tur til Hurup og fik handlet, der var både Meny og Rema – de var endda naboer, så kan man ikke forlange mere. Vi brugte eftermiddagen til at slappe af. Som altid slapper jeg bedst af med strikketøj. Så jeg fik gang i pindene, mens jeg så Touren. Jeg er i gang med en rigtig sød sommertop med et fedt mønster, og jeg håber, den bliver færdig i løbet af ugen. Da Touren sluttede, holdt jeg Karsten med selskab, mens vi så bold. Franskmændene vandt, fortjent. Men Kroatien gjorde det også godt.

Jeg fik taget en lur, mens Karsten lavede maden, jeg du’r ikke til at se tv om dagen, jeg bliver så sløv 🙂

Bamserne fik en lang tur langs vandet, hvor vi nød den smukkeste solnedgang. Vi var ikke de eneste, der var en lille familie, der havde tæpper og stole med til stranden, hvor de sad og tog billeder af solens godnat, slet ikke så tosset en idé. Vi så mange, der sad med kameraer og telefoner. Det er et fantastisk område at vandre i. Det minder meget om vores feriested sidste år, en masse stier der alle ender samme sted, ved stranden 🙂

Igen i aften sidder jeg og nyder stilheden, der er ikke enlyd at høre, og her er mørkt, ingen gadelygter osv. Jeg har brug for denne ro. Pause. Bare være i nuet og lægge spekulationer og bekymringer på hylden. Det føles godt, og jeg tænker tilbage på de sidste to års indre rejse, der er sket meget, rigtig meget. Jeg er ikke fremme ved målet, men jeg er på vej, og en aften som i aften fyldes jeg med taknemmelig. Lykkelig er ikke noget, man bare bliver, men noget man skal vælge. I aften føler jeg mig nærmest lykkelig.

Nu vil jeg drikke dagens sidste krus te, og så hoppe under dynen med min bog.

Good night Denmark – whereever you are!

 

 

Total Page Visits: 355 - Today Page Visits: 1

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.