Ting tager tid

Nogle ting tager meget tid…..

Jer der følger mig herinde, på Facebook og Instagram ved, at jeg gerne og ofte fortæller, at jeg er godt gift og har verdens bedste mand. Han kommer med morgenmad på sengen både lørdag og søndag, han laver aftensmaden, han tager hvert år med til strikkefestival på Fanø, han blander sig aldrig i det garn, jeg køber, ligesom han tit køber garn til mig. Han passer bamserne de to tre andre gange, jeg tager afsted til til stikkefestivals forskellige steder i landet. Han lader mig i den grad være den, jeg er, og han giver mig masser af plads til mine interesser og de tossede ideér, jeg indimellem får. Det ligger ikke til mig at være heldig, men jeg var heldig da jeg mødte ham.

Han har i alle de år aldrig spurgt efter den eller kommet med hentydninger. Bare ventet. Jeg kender ingen med en tålmodighed som hans! Jeg har tit haft dårlig samvittighed over ikke at få den gjort færdig. Han blev så glad, og den passer ham perfekt. Hans glæde gjorde mig ked af, at han har skullet vente så længe. Min veninde Hanne skrev til mig, at med den tålmodighed, varmer den dobbelt så meget. Selv sagde han: “Med den er jeg helt omsluttet af din kærlighed”. 

Der blev noget mere plads på hylderne, nu islænderen ikke optager plads, men jeg skal ikke købe nyt garn endnu. Ikke før strikkeweekenden i marts! Jeg har taget hul på projekt karklude, er i gang med et halstørklæde og nogle strømper. Foreløbig har jeg strikket en karklud i dag. 

Jeg var ude at besøge min veninde Anna, hun skal flytte inden længe, så har har gang i oprydning før pakkeriet sætter ind. Jeg fik en strikkebog af hende. Jeg har nemlig længe snakket om at strikke smykker. Jeg synes, der er så mange rigtig fede strikkede smykker. På hylden havde hun netop fundet en bog om dette. Det glæder jeg mig til at komme i gang med. Det er altid godt at have små projekter sideløbende med andet strikkeprojekt, så man føler man får lidt færdigt. Ellers kan man nemt køre træt i de store projekter. 

124total visits,1visits today

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.