Et helt nyt år

Der er nu noget særligt ved et helt nyt års begyndelse. En frisk start, kan man sige, Et helt nyt år, hvor vi selv – til en hvis grad – kan være med ved styrepinden og dirigere os til årets afslutning og endnu et nyt og uskrevet år kan begynde.

Jeg plejer ikke at have nytårsfortsæt, fordi de sjældent bliver til noget. Man starter med et oprigtigt ønske om forandring af den ene eller anden slags, men snart får hverdagen overtaget, og alt fortsætter som altid. I virkeligheden er det da at hoppe over, hvor gærdet er lavest, ikke? Jeg synes det, så jeg har simpelthen besluttet, at der SKAL ske forandringer i mit nye år!

Jeg vil først og fremmest tage Dronningens opfordring til mig, nemlig at huske at lave noget unyttigt! At arbejde for at leve og ikke leve for at arbejde, kan man omskrive det til. Så i det kommende år, vil jeg prioritere tid med mand og bamser, strik og litteratur, lange ture i skov og ved strand med bamserne. Det er jo der, man slapper af og samler kræfter. Så det er ikke så unyttigt endda.

Nytårsfortsætter plejer jeg ikke, at rode mig ud i. Også her blæser nye vinde. Jeg har sørme nytårsfortsætter. Hele tre:

  1. Inden året er omme er Anna og jeg kommet i gang med garnbus, workshops og strikkecafé. Der er nogle ting, der skal undersøges og planlægges, og vi springer ikke ud i det i et hop. Det starter stille og roligt på hobbyplan, MEN, vi skal i gang i løbet af året.
  2. Jeg skal have taget Rekie healing 2. Her har jeg en lille drøm om at kunne starte en lille bibeskæftigelse med healing sideløbende med strikke og garn planerne. 
  3. Hanne og jeg skal ses oftere i det kommende år. Jeg har alt for længe prioriteret børn og børnebørn, når jeg har taget til Sjælland. Dem skal der selvfølgelig også være tid til, det er slet ikke det. Men, de vil ikke fremover have eneret på mit besøg. Jeg kan huske, jeg så en udsendelse i tv, hvor man fulgte to bedstemødre. Den ene havde sagt sit job op, da hun fik børnebørn, passet dem og siddet klar, når der var brug for hende. Hun havde gået i en kortklub, men det havde der ikke været tid til. Hun levede for sin søn og sine børnebørn. Den anden bedstemor havde meldt ud, at hun gerne ville hente børn i børnehave i ny og næ, hun ville gerne børn og børnebørn til middag, men det var hende, der bestemte hvornår. Hun havde sit job, sine interesser og det skulle der ikke laves om på. Jeg kan huske, at jeg tænkte, at hvis jeg skulle vælge en af disse roller, så ville jeg vælge den sidste. Det skal være mig, der bestemmer, der skal være tid til mig, og når børnebørn er på ferie, så er det uden forældre. My way or no way!

Dette er planen, så der er ikke meget mere at sige end: Sæt i gang fru Hallund!!!!

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.