Julen står for døren

Det blev weekend, og det trængte jeg til. 3 søndag i advent og kun en uge til jul. Jeg begynder så småt at få sved på panden. Heller ikke i år fik jeg købt julegaver i god tid, så jeg ved jo nok, hvad jeg skal bruge den kommende uge til. Jeg får travlt, men glæder mig så også til at få den overstået, så julen kan sætte ind næste weekend i det vores lille hjem. 

Lørdag tog jeg en slappe af dag, hvor det ikke blev til meget andet end et par gode ture med hundene og lidt oprydning. Ja, og så fik jeg lavet en lille juledekoration ude ved indgangen. Søndag tog jeg med manden min til byen, hvor vi hyggede med en kom kaffe og fik handlet lidt julegaver. Så nu er vi i hvert fald i gang. Halvvejs, sådan cirka. Så langt, så godt. Åh ja, jeg fik da strikket Karstens Fuck the cold hue færdig 🙂

Søndage eftermiddag var jeg til julekoncert i Domkirken. der var som altid rigtig mange mennesker, næsten fyldt op. det var fantastisk. Dejligt musik og klare smukke sangstemmer. Jeg er helt bestemt at finde deroppe igen til næste år. 

Aftenen gik med at få pakket gaver ind, og i år har jeg besluttet at lave gavekort og gavebånd selv. Man er ikke en garntosse for ingenting.

Forude venter et par arbejdsdage, en tur til Sjælland og Lolland og så ellers hjem og ordne de sidste juleforberedelser. 

 

 

 

 

 

 

 

90total visits,1visits today

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.