Strikkeplaner

Jeg har i lang tid, faktisk flere år i perioder været så stressramt, at jeg har måttet sygemelde mig. For hver gang føler jeg, at jeg er blevet mere tyndhudet, og bliver hurtigere stresset end før. For snart to år siden fik jeg angst og en mild depression. Jeg er stadig i behandling og slipper det ikke, før jeg føler mig stabil igen. Min angst skyldes til dels arbejdsrelateret stress, men også min opvækst. Når man begynder at arbejde med sig selv på den måde, kommer der mange tanker frem, både om det ene og det andet, man begynder at huske mere, og man bliver træt. Det i sig selv er bestemt ikke en fordel, hvis man som jeg har et arbejde, hvor tingene går stærkt og er i evig forandring. Så det betyder, at jeg er mere struktureret end nogensinde før i mit liv. Det er nødvendigt, for at kunne fungere og trives, hvilket da også går rigtig fint efterhånden. 

Jeg er begyndt at dyrke yoga og meditere hver dag, og jeg prioriterer en lang gåtur med bamserne dagligt. Uden disse aktiviteter går det ikke, jeg mærker med det samme, når jeg ikke får det gjort. Så det er simpelthen en førsteprioritet. Næste prioritet er min søvnrytme, og det er nemmere sagt end gjort. Men, det skal nok lykkes. 

Jeg prioriterer også mit håndarbejde, da strik i den grad er afstressende. Jeg deltager i nogle strikkegrupper, og i den ene har vi længe snakket om, at lave vores egen strikkeweekend. For en lille månedstid siden gjorde jeg endelig tanke til handling. Jeg fandt et rigtig billigt sommerhus ved Vesterhavet, fik inviteret strikkedamer og booket huset. Det bliver så fedt, jeg glæder mig vildt til den weekend. Otte damer afsted med strikkekurven. Næsten tre dage med masser af tid til strik og gåture langs stranden. Min tanke er at jeg den weekend vil finde tid til yoga og meditation ved havet. Og hvis der er andre, der er med på ideén, er det jo kun godt. 

Jeg fandt endda en hyggelig garnbutik i nærheden af sommerhuset, så der skal vi lige ind og kigge nogle timer om lørdagen. Kigge – ikke købe – er planen – meeen…….lad os nu se 🙂

Jeg har jo en masse projekter i gang og en masse der venter, så det er bestemt ikke fordi, jeg mangler garn, men jeg kan altid bruge lidt mere 🙂

Mine seneste projekter er:

Lille sæt til lille Anna

Telefontaske

Hyggesokker

   Nu strikkes bluser, tæpper, pulsvarmere og en lille vest……………… er planen.

 

Total Page Visits: 362 - Today Page Visits: 1

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.