Tiden flyver afsted

Det er utroligt så hurtigt en uge går, når man har fri. Ikke desto mindre er der kun 2 dages ferie tilbage. Denne gang havde jeg virkelig brug for ferie, efter en influenza lagde mig i sengen en uges tid. Jeg er sjældent syg, men jeg skal love for, at det var jeg den uge. Jeg havde lige et par dages ferie før Karsten, hvor jeg kunne komme til kræfter. Og før vi skulle afsted på ferie. Tirsdag blev Karsten så syg.  Så det blev mig, der var chauffør, da vi trillede til Gedesby på Falster. 

Det er et fedt hus med en stor indhegnet grund, hvor bamserne har hygget sig. Det er blevet til lange gåture langs stranden, hvor bamserne har fået lov at løbe frit. De elsker det. Det er som altid så afslappende at være afsted, og denne gang er det blevet til en del læsning og strik. Yoga, meditation og healing er ikke forbigået, ligesom min døgnrytme ikke er helt væltet heller. Det er også blevet til børn og børnebørn tid, både torsdag og i dag. Hvad betyder det så, at vejret ikke har vist sig fra sin bedste side? Den indre sol har skinnet igennem hele påsken, de positive tanker har vundet indpas igen, og der er samlet energi.

I dag søndag – sidder for en sjælden gang efterhånden – lidt sent oppe – men i dag triller vi hjem mod Viborg igen. Der venter havearbejde, et drivhus der skal rengøres og ordnes osv. Men det bliver godt. Min opgave bliver, at fastholde de positive tanker, opretholde en sund døgnrytme, prioritere fritid, undgå stress og overarbejde, huske healing, meditation og yoga. Det må da for pokker kunne lade sig gøre. Jeg var eller inde i en god rytme en lang periode, så fik jeg influenza og mine tanker stak af med mig igen. Angsten viste sit grimme ansigt igen. Angst for kræft, angst for alvorlig sygdomme, angst for død. Deter fandme belastende, når jeg ikke når at tage den i opløbet. Det er så opslidende at synke i det pokkers sorte hul. 

Så…det er hjem og holde fast i den ny livsstil og de gode vaner. 

Lige nu, drikker jeg et lille glas boblevin, og måske et krus te, inden jeg hopper under dynes hos min stakkels influenza ramte mand. Lige nu føler jeg mig lykkelig, har haft kvalitetstid med børn, svigerbørn og børnebørn og er gift med verdens dejligste mand. Jo, bamserne og jeg er tilfredse sådan alt i alt. 

Tak til jer, der gad læse med. 

Godnat herfra 🙂

 

Total Page Visits: 465 - Today Page Visits: 2

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.