En dejlig weekend

Jeg har haft en helt fantastisk weekend. Fredag eftermiddag tog min svigerdatter og jeg på biblioteket og derefter ud og handle ind til en moderne udgave af kylling i karry. Så dukkede sønnike op, og det viste sig at være en fantastisk ret, som alle kunne lide. Det er ikke sidste gang, jeg laver den.

Lørdag tog jeg en tur til Bogcafé på Viborg Bibliotek. Her var forfatteren Jacob Brodersen gæst og læste op af sin nyeste roman. Herefter anbefalede to bibliotekarer en række bøger. Faktisk rigtig mange gode bøger, som nu er på min læseliste. Så det er ganske bestemt ikke sidste gang, jeg kommer til Bogcafé.

Eftermiddagen tilbragte jeg sammen med Anna, som jeg ikke havde set i lang tid – alt for lang tid faktisk. Liv kom gående i møde med mig. Dejlig lille unge <3 Anna og jeg fik strikket og hygget. Om aftenen tog vi til Den kinesiske Mur, hvor Karsten gav middag. Som altid forspiste jeg mig i sushi. Så det var rart at komme hjem og ligge langs på sofaen sammen med bamserne.

Søndag blev en rigtig hygge med Karsten dag. Jeg stod sent op, ikke fordi jeg sov, men fordi jeg lå og læste. Jeg elsker de morgener, hvor der er tid til morgenmad på sengen, og heldigvis har jeg verdens bedste mand, der serverer det hver gang tiden er til det. Vi gik en lang tur med bamserne og jeg fik strikket en masse. Jeg fik lavet en “sweater” til min yndlings-tepotte, som jeg længe har haft i tankerne. Og jeg er næsten færdig med en poncho min datter skulle have haft på sin fødselsdag, men som ikke nåede at blive færdig. Det gør den bestemt senest i næste weekend. 

Der blev tid til healing, meditation og yoga. Præcis en weekend efter min smag.

Min lille pinsefarvede tepotte-sweater 🙂

 

 

85total visits,1visits today

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.