Jul på Lolland

Fredag tog vi afsted til Kramnitse på Lolland. En lang tur på en travl dag, men trods megen trafik var vi heldige. Vi kom ikke til at køre i kø, vi nåede færgen, ja vi kunne bogstavelig talt køre direkte ombord, da vi ankom. Sådan! Godt kørt Hr. Hallund. 

Sommerhuset er et lille hyggeligt hus ved navn Heksehytten, og til Bamsernes store glæde, er der en storindhegnet have, de kan muntre sig i. Ren luksus. Vi er 300 m. fra stranden, så vi nyder gåture langs vandet. Sand, saltvand og lange ture, that’s life.

Juleaften blev holdt hos Signe og Kalle, hvor også Kenni, Veronica, Silas og Gaia holdt jul. Så hyggeligt at holde jul sammen med dem alle. Det er så længe siden. Julen bliver bare en smule hyggeligere, når der er glade og forventningsfulde børn til stede 🙂 Jeg glæder mig allerede til næste gang!

Første juledag mødtes vi alle igen, denne gang til julefrokost hos Kenni og Veronica. Børnene så vi ikke alverden til, de legede ovenpå. De er blevet så store 🙂 Vi hyggede og spillede pakkespil.

Tak for to hyggelige dage til dem alle. Juleaften i jeres selskab var den største gave, jeg kunne få! 

Tryk på linket herunder for at se billeder:

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.