Sommertid

Så blev det sommertid igen. mange klager over den, jeg mærker den ikke. Jeg har ikke et indre ur. jeg sover, nr jeg er træt, jeg står op, enten når jeg vgner af mig selv, eller når vækkeuret ringer. Hvad klokken helt præcist er, har ikke den store betydning i min verden. Da kun når jeg skal på job. Jeg tror egentligt også, at det er det eneste, hvor jeg dukker op til tiden. Men altså, hvorom alting er, så blev det sommertid i dag. Det går den rigtige vejr – mod forår, sol, varme og sommer. Og det er godt, det er rigtig godt. Den bedste tid på året, efter min mening.

Dagen er gået med lidt rengøring, den slags er der jo altid og gøres skal det jo, selvom det ikke ligefrem er min yndlingsbeskæftigelse. Bamserne fik en lang tur gennem parken.

IMG_0003 IMG_0004IMG_0013

 og så fik jeg lavet citronfromage til min dejlige mand.

IMG_0014

Jeg ville have været taget til stranden og samle sten i dag, jeg har nemlig meldt mig til et Mal på sten kursus lørdag den 2. april. Men det regnede indtil kl 2, så det droppede jeg. Jeg når det nok i løbet af ugen. Der er tid nok. I stedet fik jeg handlet ind til aftensmad

IMG_0015

Og nu er dagen stort set gået, tilbage er bare at sofahygge med mand, bamser og strik. Der kommer Krøniken, sådan en tilbage til de gode gamle dage, lidt ala Matador. Det skal ses.

Rigtig god aften til jer 🙂

Total Page Visits: 242 - Today Page Visits: 1

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.