Ugen, der gik

Uha en travl tid. Tingene tager fart, og jeg synes her sker en masse. Gypsy er blevet steriliseret. Det har hun klaret i bedste Cairn-stil. Cairner er ikke pivede, så meget langt fra. Her er hun netop kommet hjem fra dyrlægen og er stadig meget meget træt.

IMG_4489Hun sov det meste af aftenen, men allerede dagen efter var hun friskere. Nu er hun stort set ovre det, såret skal bare hele, og det ser fint ud. Både hun og Shiva har i sidste uge været med på arbejde. Shiva i fredags, mens Gypsy var hos dyrlægen, og Gypsy i mandags fordi jeg lige skulle holde lidt øje med hende. Her ses de to AOF-hunde 🙂IMG_4500IMG_4488

Så har jeg efter mange svære overvejelser meldt mig ud af Enhedslisten. Jeg kunne skrive en masse om hvorfor, det ser jeg nu ingen grund til. Måske jeg nu får mere tid og overskud til mine mange andre interesser: litteratur, strik, cykling osv.

Et foredrag om strikkens historie blev det også til i ugen, der gik. Et udmærket foredrag, dog var der mødt mange flere op, end de havde forventet, så pladsen var trang, og der blev meget meget varmt i løbet af de to timer, det varede. Men trods alt et godt arrangement. Og nu vi taler om strik, så havde jeg jo besluttet, at nu skulle der ikke købes mere garn, før jeg havde fået et par efterhånden meget gamle projekter færdige. Så faldt jeg over en trøje på nettet, en trøje med små elefanter, 123, vupti var strikkekit bestilt og landede i min postkasse i dag.

10425411_10153152692119738_724018894070999023_n

Åh jo, så har jeg brugt en del tid på arkiv.dk – og jeg skal da lige love for, at det er en tidsrøver. jeg har fundet en del spændende fotos, så jeg har fået lidt smag for slægtsforskning. Så meget at jeg overvejer at tage et kursus. Hvem ved, måske finder jeg tiden.

Nu er tiden imidlertid nået frem til aftenstisseri med bamserne. Tak for ordet. Tak for du gad læse med. Sov godt, når tid kommer 🙂

Total Page Visits: 212 - Today Page Visits: 2

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.